Over ons

Welkom op Aikido-Nederland.nl, dé ingang naar de serene en doeltreffende wereld van Aikido in Nederland. Wij zijn toegewijde beoefenaars en enthousiaste liefhebbers van deze unieke vechtkunst. Onze missie is om Aikido voor iedereen in Nederland toegankelijk te maken, ongeacht of je een doorgewinterde beoefenaar bent of net begint aan deze prachtige reis.

Onze missie

Bij Aikido-Nederland.nl omarmen we de filosofie van harmonie en ongewapende zelfverdediging die Aikido definieert. Onze passie is het delen van deze levenswijze met de bredere gemeenschap, waarbij we streven naar respect, begrip en innerlijke groei.

Wat kun je vinden op onze site?

Lijst met Aikido dojo's

In ons uitgebreide overzicht vind je een lijst met gerespecteerde Aikido-scholen door heel Nederland. Of je nu op zoek bent naar een school om Aikido te leren of je bestaande vaardigheden wilt verfijnen, ontdek de mogelijkheden in jouw regio.

Alles over Aikido

Ontdek de elegantie en effectiviteit van Aikido, verdiep je in de geschiedenis van deze kunst en leer de fundamentele principes die het kenmerken. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, wij bieden uitgebreide informatie om je te begeleiden op jouw reis door de wereld van Aikido.

Blogs

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en gebeurtenissen in de Aikido-gemeenschap. Onze blogs en nieuwssectie bieden boeiende verhalen, interviews en updates over evenementen en seminars, allemaal gericht op het verrijken van jouw Aikido-beleving.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

Aikido-Nederland.nl is verheugd onderdeel te zijn van Vechtsport-Nederland.nl, een overkoepelend platform gericht op diverse vechtsporten. Samen met andere disciplines omarmen we een visie van inclusiviteit en het bevorderen van positieve waarden door middel van de beoefening van vechtsporten.

Andere sites: